Sandık Kokusu 27. bölüm full izle, Sandık Kokusu 28. bölüm fragman izle, Sandık Kokusu fragman izle Sandık Kokusu 27. bölüm full izle, Sandık Kokusu 28. bölüm fragman izle, Sandık Kokusu fragman izle

Sunuculuğunu Öykü Serter'in yaptığı Kısmetse Olur: Aşkın Gücü yarışması, 2. sezonuyla hız kesmeden devam ediyor. Peki Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 62. bölümde neler oldu? Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 63. bölüm fragmanı yayımlandı mı? Sizler için derledik...

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 62. bölüm izle

62. bölümde eve biri kız, biri erkek iki yeni aday geldi. Kadınlar evine gelen Ferhat, dansa Gizem'i kaldırdı. Daha sonra Beyzanur da Ferhat'la dans etmek istedi. İkili dans etti. Ferhat, kırmızı odaya Gizem'i çağırdı. Fakat daha sonra Beyzanur da kırmızı odaya geldi. Üçlü, kırmızı odada sohbet ettiler. Bu görüntüyü gören erkekler evi şoke oldu. 

Erkekler evine gelen Selin ise dansa Mert'i kaldırdı. İlayda, ''Mert'in sosyal medya hesabında hala benimle fotoğrafları var. Herkese bizim aramızın iyi olduğunu söylüyor. Buna rağmen yeni adayla dansa kalkıyor'' dedi. İlayda, müdahale etmek için kırmızı odayı beklediğini söyledi.

Fakat İlayda'nın beklediği gibi olmadı ve Selin kırmızı odaya Mert'i değil, Oğuzhan'ı çağırdı. 

İlayda, buna rağmen sinirlerine hakim olamadı ve erkekler evine giderek Mert'le tartıştı. İlayda, ''Daha dün sosyal medyada canlı yayın açıp 'İlayda'm, bebeğim' diye konuşuyorsun. Burada neden kızla dansa kalkıyorsun? Sen sosyal medyaya mı oynuyorsun? Sen gerçekten gösterdiğin gibi bir adam değilsin'' ifadelerini kullandı. Sakin kalamayan İlayda, ''Benim kadar delikanlı olsaydınız keşke!'' diye bağırdı.

Bölüme damgasını vuran ise Batuhan'ın öfke patlaması oldu. Beyzanur ve Batuhan konuşurken, Batuhan bir anda Beyzanur'a ''Ya beni bir dinler misin?'' diye bağırarak fotoğraf çerçevesini masaya vurdu. Kırılan çerçevenin sesiyle ev halkı korkarken, Beyzanur da korkuyla uzaklaştı. Gözyaşlarına boğulan Beyzanur'u, ev halkı sakinleştirmeye çalıştı.

Haftanın favori oylaması yapıldı. Kadınlar evinden Beyzanur, erkekler evinden Batuhan haftanın favorisi seçildi.

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 63. bölüm tanıtımı izle

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 63. bölüm tanıtımı YouTube üzerinden yayımlandı.

Editör: Betül Vural