Sunuculuğunu Öykü Serter'in yaptığı Kısmetse Olur: Aşkın Gücü yarışması, 2. sezonuyla hız kesmeden devam ediyor. Peki Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 61. bölümde neler oldu? Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 62. bölüm fragmanı yayımlandı mı? Sizler için derledik...

Shakira sahneyi terk etmek zorunda kaldı Shakira sahneyi terk etmek zorunda kaldı

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 61. bölüm izle

61. bölümde Oğuz ve Nihle, Nihle'nin kıyafetleri ve dansı sebebiyle kıskançlık tartışması yaşadı. Bu gerginlik, kırmızı odaya da taşındı.

Batuhan ise Beyzanur ile yaşadıkları durum yüzünden gözyaşlarını tutamayıp ağladı. Bunu gören Beyzanur, onun yanına gitmek için erkekler evine geldi. Batuhan, ''Duygularım gerçekten çok yüksek. Ben bu haldeyken o gidip eğleniyor'' dedi.

Beyzanur, Batuhan'a sarılarak ''Sen gerçekten benim için çok değerlisin'' dedi. Batuhan ise ''Değer veriyorsan düşman da olmayalım, arkadaş da olmayalım artık'' diye cevap verdi.

Murat ise peruk takarak Buse'nin taklidini yaptı, kırmızı odada Mert ile oturdu.

Görkem, kırmızı odaya son kez Aynur'u çağırarak ''Ben bir tek seni istiyorum'' dedi.

Berke de kırmızı odaya Aynur'u çağırdı. Berke, ''Kötü olduğunu hissettim, arkadaş olarak konuşmak istedim'' ifadelerini kullandı. İkili, kırmızı odada dertleşti.

Geçen haftadan eleme potasında olan Hasret ve İlayda arasında oylama yapıldı. Erkekler arasında yapılan oylamayla elenen kişi Hasret oldu.

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 62. bölüm tanıtımı izle

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 62. bölüm tanıtımı YouTube üzerinden yayımlandı.

Editör: Betül Vural