Sunuculuğunu Öykü Serter'in yaptığı Kısmetse Olur: Aşkın Gücü yarışması, 2. sezonuyla hız kesmeden devam ediyor. Peki Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 58. bölümde neler oldu? Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 59. bölüm fragmanı yayımlandı mı? Sizler için derledik...

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 58. bölüm izle

58. bölümde Aynur ve Görkem arasında gerginlik yaşandı. Görkem, küfürler savurarak stüdyoyu terk etti. Daha sonra geri gelen Görkem, Aynur'un ona 'pısırık' demesine çok kırıldığını anlattı. Görkem, ''Seven biri böyle hakaret etmezdi'' dedi.

Can, Gizem'e ondan hoşlandığını söyledi. Gizem ise onu reddederek, ''Olacağını zannetmiyorum'' dedi. Can, ''7/24 sana bakmaya çalışıyorum. Farkında mısın bilmiyorum?'' diye sordu. Gizem ise ''Beni zor duruma düşürüyorsun'' diye cevap verdi. 

Batuhan ise kartonlara 'Seni Seviyorum' yazarak Beyzanur'a sürpriz yaptı. Beyzanur ise ''Bu bir şov'' dedi.

İlayda, Mert'e ''Birbirimizi kırmayalım, arkadaş olarak devam edelim. Arkadaşken daha güzeldi, büyüsü bozuldu'' dedi. Mert de bunu kabul ederek, ''O zaman arkadaşız'' diye cevap verdi. Böylece ikilinin tanışma yolu bitmiş oldu.

Galler Prensesi Kate Middleton, tedavisini tamamlayarak ilk resmi görevine döndü Galler Prensesi Kate Middleton, tedavisini tamamlayarak ilk resmi görevine döndü

Murat ve Yeliz yüzleşmesi yaşandı. Daha sonra arkadaşlarıyla dertleşen Murat, ''Şu an Yeliz'e aşığım ama huzursuzum, onu istemiyorum. Çünkü onun benden soğuduğunu, o enerjisini hissettim'' diye konuştu.

Gizem'in Görkem'i kırmızı odaya çağırması bölüme damgasını vurdu. İkili biraz sohbet etti, fakat Görkem Gizem'e yeşil ışık yakmadı.

Daha sonra Aynur, Görkem'i kırmızı odaya çağırdı. Görkem'in Gizem tarafından kırmızı odaya çağrıldığında odadan çıkmadığını öğrenen Aynur, buna tepki göstererek odadan çıkmak istedi. Görkem ise Gizem'e ayıp olmasın diye kaldığını söyledi. Görkem, Aynur'a ''Ben sadece seni istiyorum'' dedi.

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 59. bölüm tanıtımı izle

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 59. bölüm tanıtımı YouTube üzerinden yayımlandı.

Editör: Betül Vural