Sunuculuğunu Öykü Serter'in yaptığı Kısmetse Olur: Aşkın Gücü yarışması, 2. sezonuyla hız kesmeden devam ediyor. Peki Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 51. bölümde neler oldu? Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 52. bölüm fragmanı yayımlandı mı? Sizler için derledik...

Kızılcık Şerbeti yeni sezon 70. Bölüm full izle, Kızılcık Şerbeti 71. bölüm fragmanı izle Kızılcık Şerbeti yeni sezon 70. Bölüm full izle, Kızılcık Şerbeti 71. bölüm fragmanı izle

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 51. bölümde neler oldu?

51. bölümde, kadın adaylarla Hasret arasında yüzleşme yaşandı. Yeliz, Hasret ile arkadaşlığının bittiği açıkladı. Yeliz, Hasret'in kendisinin arkasından konuştuğunu söyledi.

Hasret'le arası bozulan kişilerden biri de İlayda oldu. İlayda, Hasret'e ''Sen Mert ve benim arkamdan konuşuyor, evde kalmak için rol yaptığımızı söylüyorsun. Sonra da gelip yüzümüze gülüyorsun'' dedi.

Beyzanur da Hasret'le tartıştı. Beyzanur, ''Benim olmadığım yerlerde arkamdan konuşuyorsun. Ben varken dut yemiş bülbülsün. Bu evi sana dar edeceğim'' ifadelerini kullandı. Buse de Beyzanur'u destekleyerek Hasret'in üzerine geldi.

Bölüme damgasını vuran anlardan biri de Ozan ile ilişkisini sonlandıran Rümeysa'nın, Oğuzhan'ı kırmızı odaya çağırması oldu.

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 52. bölüm tanıtımı

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 52. bölüm tanıtımı YouTube üzerinden yayımlandı.

Editör: Betül Vural