Sunuculuğunu Öykü Serter'in yaptığı Kısmetse Olur: Aşkın Gücü, 2. sezon ile hız kesmeden devam ediyor. Haftanın finali olaylı geçerken, seyirciler kimin yarışmadan elendiğini merak ediyor. Sizler için derledik...

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 42. bölümde neler oldu?

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 42. bölümde Mert ve Yeliz yine tartıştı. Mert'in Yeliz'e verdiği çiçeğin, aslında önce İlayda için alınmış olduğunu öğrenen Yeliz, sinirlerine hakim olamadı.

Galada, İlayda ve Murat'ın dansından bir kısım gösterildi. Görüntülerde, Murat'ın İlayda ile dans ederken birkaç kere Yeliz'e kaçamak bakışlar attığı görüldü. Bunu izleyen İlayda, ''Ben bunu kabul edebilecek bir insan değilim. Bu son olsun'' dedi.

İlayda, Yeliz'le de tartıştı. İlayda, Yeliz'e ''Sen benim tanışma yoluma saygı duymadığın için ben de seninkine duymayacağım'' dedi.

Murat ise ''Yeliz'le bundan sonra atışmayacağım. Muhatap olmayacağım'' ifadelerini kullandı.

Oğuzhan'ın izletilen videolarında, ''Ben Hasret'le olsaydım onu da parlatırdım'' demesi, Hasret'i sinirlendirdi. Hasret, Oğuzhan'a ''Sen kimsin ki? Senin vasfın ne ki sen beni parlatacaksın?'' diye sordu.

Miss Turkey 2024 birincisine bir destek de Aleyna Tilki'den geldi Miss Turkey 2024 birincisine bir destek de Aleyna Tilki'den geldi

Bu haftanın galasında, evlerdeki korumalar kalktı. Kadın yarışmacıların bir kadın, erkek yarışmacıların bir erkek eleyeceği belirtildi. 

Kadınlar evinden eleme adayı olarak İlayda, erkekler evinden ise Mert seçildi. Murat, İlayda ile birlikte elenmek istediğini söyledi. İlayda, Murat'ın böyle bir şey yapmasını istemediğini söyledi. 

Sürpriz kutudan çıkan not sayesinde, bu hafta eleme yapılmadı.

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 43. bölüm tanıtımı

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 43. bölüm tanıtımı YouTube üzerinden yayımlandı.

Editör: Betül Vural