Sunuculuğunu Öykü Serter'in yaptığı Kısmetse Olur: Aşkın Gücü yarışması, 2. sezonuyla hız kesmeden devam ediyor. Peki Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 135. bölümde neler oldu? Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 136. bölüm fragmanı yayımlandı mı? Sizler için derledik...

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 135. bölüm full izle

135. bölümde Hira ve Beyza, çekime hazırlanırken yaşadıkları bir anlaşmazlık yüzünden büyük bir tartışma yaşadılar. İkisi de birbirlerine seslerini yükseltti.

Mazhar Alanson'un kanser tedavisi gören kızı Eda Alanson, vefat etti Mazhar Alanson'un kanser tedavisi gören kızı Eda Alanson, vefat etti

Berk'in ziyareti ise Gizem ve diğerlerine sürpriz oldu. Tanışma yolunda olduklarını söyleyen Gizem ve Berk, kırmızı odada sohbet ettiler.

Nihle ve Oğuz ise beraber sorunlarını konuştular. Nihle, "Olmuyor, anlaşamıyoruz" dedi. Daha sonra ekrana Nihle ve Oğuz'un ilişkisinin ilk zamanlarından kesitler verildi. Bunu gören Nihle, ağlayarak evi terk etti. Oğuz da görüntüleri izlerken gözyaşlarını tutamadı.

Olkan'ın Esin ile uğraşıp üzerine su dökmesi ve gül atması Esin'i öfkelendirdi. Kavga etmemek için kendini zor tutan Esin, "Artık dayanamıyorum" diyerek ağladı. 

Evdeki diğer adaylar da Olkan'a tepki verirken, Murat ve Beyza Olkan'la tartıştı.

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 136. bölüm tanıtımı

Kaynak: Haber merkezi