Sunuculuğunu Öykü Serter'in yaptığı Kısmetse Olur: Aşkın Gücü yarışması, 2. sezonuyla hız kesmeden devam ediyor. Peki Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 128. bölümde neler oldu? Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 129. bölüm fragmanı yayımlandı mı? Sizler için derledik...

Kötü Kan 5. bölüm full izle, Kötü Kan 6. bölüm fragmanı izle, Kötü Kan son sahne Kötü Kan 5. bölüm full izle, Kötü Kan 6. bölüm fragmanı izle, Kötü Kan son sahne

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 128. bölümde neler oldu?

128. bölüme Olkan'ın kızlarla tartışmaları damga vurdu. Olkan, Esin'e "Kanıtlayamam ama benden hoşlanıyorsun. Sürekli bana bakıyorsun" dedi. Bunun üzerine öfkelenen Esin, "Sen şizofrensin, tedavi olman lazım" diye cevap verdi. Daha sonra öfkelerine hakim olamayan Esin, Olkan'a "Kes! Konuşma" diye bağırdı.

İyice öfkelenen Esin, "Ben Gizem gibi yapmam. Seni boğarım" dedi. Olkan ise "Sen benden hoşlanıyorsun ama başka sebepler için Berke'ye gelmiş gibi davranıyorsun. Berke göz önünde olduğu için herkesin onu istediğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Daha sonra Olkan, kırmızı odaya Esin'i çağırdı. Kendisini çağırmasına sinirlenen Esin, "Senden sadece insan olmanı ve saygılı olmanı istiyorum. Başka hiçbir şey istemiyoruz senden" dedi. Olkan ise, "Ev mi istiyorsun araba mı? Şöhret istiyorsan onu da veririm. Aşıksın bana, bu kadar korkma kameralardan" diye konuştu. 

Olkan, Esin odadan çıkınca bu sefer Damla'yı çağırdı. Damla, "Şu kadınlara karşı ses tonunu alçaltmazsan kötü şeyler yaşayacaksın" dedi. Olkan'ın Esin'e saygısızlık yaptığını söyleyen Damla, "Sen kimsin ya? İnsanlarla böyle konuşamazsın, sana kimse bu hakkı vermedi" ifadelerini kullandı.

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 129. bölüm tanıtımı

Kaynak: Haber merkezi