Sunuculuğunu Öykü Serter'in yaptığı Kısmetse Olur: Aşkın Gücü yarışması, 2. sezonuyla hız kesmeden devam ediyor. Peki Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 122. bölümde neler oldu? Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 123. bölüm fragmanı yayımlandı mı? Sizler için derledik...

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 122. bölümde neler oldu?

122. bölümde eve yeni gelen aday Olkan, Dilara ile arkadaş olduklarını söyledi. Olkan'ın Nihle ve İlayda ile şakalaşması, Görkem ve Oğuz'u kıskandırdı. 

Bir anda toplu olarak eve gelen erkekler, Olkan'a saldırmaya çalıştı. Kavga eden erkekleri, kadınlar durdurdu. 

Beyza, erkeklerin bu saldırgan tutumunu eleştirince Batuhan "Belki sen de bunları yapmışsındır" dedi. Batuhan'ın imasına öfkelenen Beyza, "Yanımda erkek arkadaşım varken böyle bir şey söylemen doğru mu? Saygısızlık yaptığını düşünüyorum" şeklinde konuştu. Bunun üzerine Kaan da gerilerek Batuhan'a tepki gösterdi.

Oğuz, ekrana verilen görüntüden dolayı durumu yanlış anladığını açıklayarak Olkan'dan özür diledi.

Evde çalan sirenle, erkekler evinde ilişkisi olmayan üç erkekten birinin kadınlar tarafından eleneceği açıklandı. Eleme adayları Talha, Ferhat ve Batuhan olurken, eve veda eden isim Talha oldu.

Mazhar Alanson'un kanser tedavisi gören kızı Eda Alanson, vefat etti Mazhar Alanson'un kanser tedavisi gören kızı Eda Alanson, vefat etti

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 123. bölüm tanıtımı

Editör: Betül Vural