Sunuculuğunu Öykü Serter'in yaptığı Kısmetse Olur: Aşkın Gücü yarışması, 2. sezonuyla hız kesmeden devam ediyor. Peki Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 120. bölümde neler oldu? Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 121. bölüm fragmanı yayımlandı mı? Sizler için derledik...

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 120. bölümde neler oldu?

120. bölümde eve yeni gelen aday Esin'le dans eden Berke, Damla'yı öfkelendirdi. Kızlar evi de Damla'yı destekledi. Kendini tutamayıp ağlayan Damla, "Berke bana birisi gelirse dansa kalkmayacağını söylemişti. Benimle tanıma yolundayken başkasıyla dans edemez, öyle bir dünya yok" dedi.

Mazhar Alanson'un kanser tedavisi gören kızı Eda Alanson, vefat etti Mazhar Alanson'un kanser tedavisi gören kızı Eda Alanson, vefat etti

Esin ve Berke'nin kırmızı odasını basan Damla, ikisinin ortasına oturdu. Daha sonra Berke'yi kaldırmaya çalışan Damla, "Berke ile ben tanışma yolundayım" dedi. Berke ise ayıp olacağını söyleyerek kalkmak istemedi. Daha sonra Damla'nın ısrarıyla kalkan Berke'nin arkasından olayı değerlendiren Esin, "Çok ayıp bir şey. Bir insanın yapmaması gereken şeylerden biri bu" diye konuştu.

Berke ile kavga eden Damla, "Biz flörtüz Berke. Ben böyle bir şeyi kabul etmiyorum" ifadelerini kullandı. Gülen Berke, "Ne zaman flört olduk?" diye sordu. Berke'nin gülmesine daha çok öfkelenen Damla, "Gülme!" diye bağırdı. 

Eve geri dönen Berk ise, kadınları şaşırttı. Berk, Gizem'i kırmızı odaya çağırdı. İkili, eve döndüklerinde ise dans ettiler.

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 121. bölüm tanıtımı

Kaynak: Haber merkezi