Mazhar Alanson'un kanser tedavisi gören kızı Eda Alanson, vefat etti Mazhar Alanson'un kanser tedavisi gören kızı Eda Alanson, vefat etti

Sunuculuğunu Öykü Serter'in yaptığı Kısmetse Olur: Aşkın Gücü yarışması, 2. sezonuyla hız kesmeden devam ediyor. Peki Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 118. bölümde neler oldu? Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 119. bölüm fragmanı yayımlandı mı? Sizler için derledik...

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 118. bölümde neler oldu?

118. bölümde Buse ve Mert arasında büyük bir kavga yaşandı. Buse'nin küfür etmesinden rahatsız olan Mert, sinirden köpürdü. Evdekiler ikiliyi sakinleştirmeye çalıştı. 

Mert, "Yine benim rahatsız olduğum dans hareketlerini yapıyorsun. Benim yanımda ise uyuyorsun" dedi. Buna sinirlenen Buse, Mert için kendini ne kadar değiştirirse değiştirsin bunun ona yetmediğini söyledi.

Duruma yorum yapan İlayda, "Mert başka bir şeye sinirlenmiş gibi. Çünkü kavga edecek bir şey yoktu" diye konuştu. Mert ise "Genel olarak doldum" dedi. Buse'nin küfür etmesine de takılan Mert, "Burada herkesin önünde evlilik düşündüğün bir adama küfür edecek haldesin" dedi.

Buse ise Mert'in şahsına küfür etmediğini savundu. 

Haftanın favorisi oylamasında kadınlar evinden İlayda, erkekler evinden ise Oğuz seçildi.

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 119. bölüm tanıtımı

Kaynak: Haber merkezi