Sunuculuğunu Öykü Serter'in yaptığı Kısmetse Olur: Aşkın Gücü yarışması, 2. sezonuyla hız kesmeden devam ediyor. Peki Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 116. bölümde neler oldu? Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 117. bölüm fragmanı yayımlandı mı? Sizler için derledik...

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 116. bölümde neler oldu?

116. bölümde Oğuzhan ve Rümeysa, yüz yüze konuştular. Birbirlerinden hoşlandıklarını söyleyen ikili, dans ettiler. Oğuzhan, Rümeysa'ya "Sana atılan iftiralara inanmıyorum" dedi.

Talha, Dilara'yı kırmızı odaya çağırdı. İkili, sohbet ettiler. Talha, çok tanımadığı insanları kırmızı odaya çağırmak istemediği için Dilara'yı çağırdığını söyledi.

Oğuzhan ve Rümeysa, ilişkilerini ev halkına açıklamaya çalıştılar. Fakat ev halkının negatif tepkisiyle karşı karşıya kaldılar. Batuhan, "Hem evi, hem izleyiciyi, hem de Dilara'yı kandırdığınız için sizin ilişkinize saygı duymuyorum" ifadelerini kullandı.

Kızılcık Şerbeti yeni sezon 70. Bölüm full izle, Kızılcık Şerbeti 71. bölüm fragmanı izle Kızılcık Şerbeti yeni sezon 70. Bölüm full izle, Kızılcık Şerbeti 71. bölüm fragmanı izle

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 117. bölüm tanıtımı

Kaynak: Haber merkezi