İnci Taneleri’nin yeni sezonu Göcek’te başlıyor İnci Taneleri’nin yeni sezonu Göcek’te başlıyor

Sunuculuğunu Öykü Serter'in yaptığı Kısmetse Olur: Aşkın Gücü yarışması, 2. sezonuyla hız kesmeden devam ediyor. Peki Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 113. bölümde neler oldu? Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 114. bölüm fragmanı yayımlandı mı? Sizler için derledik...

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 113. bölüm

113. bölümde Rümeysa ve Oğuzhan yayına katılmadı. İkiliye ulaşılamadığı belirtildi.

Yeni gelen aday Damla, Berke ile önceden tanıştığını açıkladı. Berke, Damla ile sosyal medyadan tanıştıklarını fakat hiç görüşme fırsatı bulamadıklarını söyledi. İkilinin dans etmesi, Gizem'i kıskandırdı.

Gizem'in Berke'nin doğum günü için pasta getirmesi ise Damla'yı kıskandırdı. Beyza da Gizem ile arkadaş olduğu için Damla'dan hoşlanmadığını açıkça belli etti.

Dilara, Hazar'dan Rümeysa hakkında öğrendiği şeyleri aktardı. Dilara, "Rümeysa, Ozan ile birlikteyken Hazar ile de konuşuyormuş. Onu programa davet etmiş. Sonra Oğuzhan'la da konuşmuş" dedi. Dilara'nın elenen yarışmacı Berk'ten duyduğu şeyler de olduğunu söylemesinin üzerine, Berk yayına bağlandı.

Berk, "Oğuzhan bana 'Rümeysa bana yazdı, en kötü onunla birlikte olurum. Dilara ile de içeride çok tutuluyoruz' dedi" ifadelerini kullandı.

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 114. bölüm tanıtım

Kaynak: Haber merkezi