Sunuculuğunu Öykü Serter'in yaptığı Kısmetse Olur: Aşkın Gücü yarışması, 2. sezonuyla hız kesmeden devam ediyor. Peki Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 110. bölümde neler oldu? Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 111. bölüm fragmanı yayımlandı mı? Sizler için derledik...

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 110. bölüm izle

110. bölümde Rabia, Oğuzhan'a pasta getirdi. Yakınlaşan ikili, beraber sohbet ettiler. Rabia, "Ben bu saatten sonra senin yanındayım" dedi. Oğuzhan da Rabia'ya "Sen benim enerjimi yükseltiyorsun" dedi.

Kırmızı odaya giden Berke, odaya rastgele birisini çağırdı. Odaya Gizem gönderildi. Daha sonra odaya gelen Mert ve Oğuz gelerek bu ilişkiyi onaylamadıklarını söylediler. 

Daha sonra odaya gelen Dilara da şakayı devam ettirerek Berke'ye "Sen ne yapmaya çalışıyorsun?" diye sordu. 

Kötü Kan 5. bölüm full izle, Kötü Kan 6. bölüm fragmanı izle, Kötü Kan son sahne Kötü Kan 5. bölüm full izle, Kötü Kan 6. bölüm fragmanı izle, Kötü Kan son sahne

Kızlar evinde İlayda ve Dilara ile sohbet eden Hazar, "Rümeysa ile bir ilişki istemiyorum. Sadece arkadaş olarak görüşüyoruz" ifadelerini kullandı. Dilara ise "Böyle diyorsun ama 5 dakika sonra farklı davranıyorsun" diye konuştu.

Rümeysa ve İlayda arasında kavga çıktı. Ortamın gerilmesiyle İlayda, Rümeysa'nın üzerine yürüdü. Küfürler savuran İlayda'yı, kızlar evden uzaklaştırdı.

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 111. bölüm tanıtımı

Kaynak: Haber merkezi