Sunuculuğunu Öykü Serter'in yaptığı Kısmetse Olur: Aşkın Gücü yarışması, 2. sezonuyla hız kesmeden devam ediyor. Peki Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 106. bölümde neler oldu? Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 107. bölüm fragmanı yayımlandı mı? Sizler için derledik...

Şahan Gökbakar hakkında 10 yıla kadar hapis istemi Şahan Gökbakar hakkında 10 yıla kadar hapis istemi

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 106. bölümde neler oldu?

106. bölümde, İlayda Görkem'e galada Aynur'un ismini kağıda yazıp buruşturarak kameraya fırlatması sebebiyle kızdı. Kendini açıklayan Görkem, "Sen Aynur'la kavga ettiğin için ben böyle bir hareket yaptım" dedi. İlayda ise "Gerek yoktu, ben zaten Aynur'la tartıştım. Sen beni zor bir duruma düşürdün" diye cevap verdi.

Diğer adaylara kendini açıklayan İlayda, "Görkem'in niyetiyle ilgili bir problemim yok. Ama eski kız arkadaşının ismini yazmasını istemedim" diye konuştu.

Rabia ise Berke'nin Aynur elendikten sonra ağladığını duyduğunu söyledi. Rabia, "Berke'nin Aynur'un elini tutup öptüğünü gördüm. Gidip konuşacağım, artık onu tanımak istemiyorum" dedi.

Berke, "Başka bir durum olsaydı bunu yaşardım evde. Aynur'u isteseydim onu göndermelerine izin vermezdim" dedi. Rabia ise "Ben senin birini tanıyabileceğini düşünmüyorum. Seni tanımak istemiştim ama şu an istemiyorum" ifadelerini kullandı.

Yeni gelen erkek aday Hazar, Rümeysa'nın eski sevgilisi olduğunu açıkladı. Hazar, "Rümeysa benim için çok değerli bir insan. İlişkimiz 8-9 ay önce bitti" dedi. Şaşkına dönen Rümeysa ise "Bir sen eksiktin" dedi. Daha sonra Hazar ve Rümeysa dans etti.

Hilal isminde yeni bir kadın aday da geldi. Berke'nin arkadaşı olduğunu söyleyen Hilal, Ferhat'a aday geldiğini açıkladı. Gizem, "Ferhat ilk geldiğinde 'Kızıl olmasın da ne renk olursa olsun' demişti" ifadelerini kullandı. Ferhat ve Hilal de dans etti.

Murat ve Hazar arasında geçen bir muhabbet, gerginliğe dönüşünce ikili büyük bir kavga etti. Evdekiler, Murat ve Hazar'ı zar zor ayırdı.

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 107. bölüm tanıtımı

Kaynak: Haber merkezi