Sunuculuğunu Öykü Serter'in yaptığı Kısmetse Olur: Aşkın Gücü yarışması, 2. sezonuyla hız kesmeden devam ediyor. Peki Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 103. bölümde neler oldu? Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 104. bölüm fragmanı yayımlandı mı? Sizler için derledik...

Arka Sokaklar 684. bölüm full izle, Arka Sokaklar fragman izle, Arka Sokaklar 685. bölüm fragman izle Arka Sokaklar 684. bölüm full izle, Arka Sokaklar fragman izle, Arka Sokaklar 685. bölüm fragman izle

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 103. bölüm

103. bölümde yeni aday Talha ve Kaan, Dilara ile ilgilendiklerini söylediler. Bu ikilinin arasına, Fatih'in de eklenmesi evdekileri şaşırttı. Dilara'nın ilişkisini bitirdiği Oğuzhan ise, bu konudan rahatsız olarak tepkisini ortaya koydu.

Oğuzhan, "Konuyu kapatır mısınız? Rahatsız oldum. Taze bitmiş bir ilişkim var, saygı duymanızı istiyorum" diye konuştu.

Oğuzhan'ın dediklerine tepki gösteren Beyza, "Sen kendi ilişkine saygı duydun mu ki başkalarının duymasını istiyorsun?" diye sordu.

Dilara, Oğuzhan ve Rümeysa üçgenindeki gerginlik bu bölüm de devam etti. Rümeysa, "Bana enişteci diyorlar. Ne enişteciliği? Ben Dilara ile yakın bile değilim. Sevgilim olmadığı için aldatmış da olmuyorum" ifadelerini kullandı.

Morali bozuk olan Dilara, kırmızı odaya Talha ile gitti. Talha, "Seni hep yorgun görüyorum, hep üzgünsün. Olaylar peşini bırakmıyor, umarım bırakır. Benim tanımak istediğim Dilara, pozitif Dilara" şeklinde konuştu.

Berke'ye talip olan Rabia ise, Berke'nin Aynur'la eski ilişkisini dinleyerek yorum yaptı. Rabia, "Bazen insanlara iyilik yaramaz. Bizi üzenleri tercih ederiz bazen. Sen de böyle bir döneme denk gelmişsin" dedi. 

Beyza, kırmızı odaya Kaan'ı çağırdı. Şaşıran Kaan, "Batuhan bana sizin aranızda bir şey olmadığını, arkadaş olduğunuzu söylediği için burada rahatça oturabiliyorum" diyerek açıklama yaptı.

Beyza'nın Kaan karşısında heyecanlanması dikkat çekti. Beyza, "Sosyal medyada sana bakıyordum. Seni beğeniyorum" dedi. Kaan ise "Bunu Batuhan'la konuşmak istiyorum. O eğer 'Sıkıntı yok' derse, o zaman tanışmak isterim" diye konuştu. Beyza'nın Dilara hakkındaki sorusunu da cevaplayan Kaan, "Beyza kırmızı odaya Talha'yı çağırdığında o olay bitti" dedi.

Rümeysa, "Oğuzhan'ı tanımak istersem tanıyabilirim. Benim de onun da hayatında biri yok" dedi.

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 104. bölüm tanıtımı

Kaynak: Haber merkezi