Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla tutuklanarak cezaevine gönderilen sosyal medya fenomeni Dilan ve Engin Polat gündemden düşmüyor. Son olarak Dilan Polat'ın cezaevine astroloğunu çağırıp, ne zaman çıkacağını sorduğu iddia edilmişti. Kimliğini açıklayan astrolog, sosyal medyada tepkilerle karşılaştı.

Geçtiğimiz gün kamuoyunda çıkan haberlerde, Dilan Polat'ın cezaevine astroloğunu çağırarak ''Ne zaman çıkarım?'' diye sorduğu iddia edildi. Astroloğun ise, Polat'a ''Bana, 'Ne zaman özgür kalıcam?' diye soruyor. Maksimum nisan ayına kadar dışarı çıkacağını söyledim. Şubat-mart gibi Dilan'ı %90 dışarıda görebiliriz'' diye cevap verdiği öne sürüldü.

Margot Robbie'nin yapımcısı olacağı 'The Sims' beyaz perdeye taşınıyor Margot Robbie'nin yapımcısı olacağı 'The Sims' beyaz perdeye taşınıyor

''Kişinin ne yaptığı bir astroloğu ilgilendirmez''

Bunun üzerine, Polat'ın astroloğu merak konusu oldu. Söz konusu haberi alıntılayarak ''Çok yakında'' yazan ve kalp emojisi koyan Hilal Saraç'ın, Polat'ın astroloğu olduğu öğrenildi.

Yargılandığı suçlar sebebiyle Polat'a hizmet verdiği için tepki gören Saraç, eleştirilere şöyle yanıt verdi: ''Benim danışanım. Bir astroloğu kişinin ne yaptığı ilgilendirmez.''

Kaynak: Haber merkezi