Berk Göktaş kimdir? Berk Göktaş nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Berk Göktaş’ın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Berk Göktaş kimdir? Berk Göktaş kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Berk Göktaş’ın biyografisini haberimizde derledik…

Berk Göktaş kimdir?

Kim Milyoner Olmak İster 5 Milyonluk soru Kim Milyoner Olmak İster 5 Milyonluk soru

Muzaffer Barış Morgül kimdir? Muzaffer Barış Morgül kimdir?

Kim Milyoner Olmak İster'de 1 Milyon Liralık Soruyu doğru bilen ve 5 milyonluk soruyu görmeye hak kazanan Berk Göktaş kimdir? 

Berk Göktaş 19 yaşında, aslen Çanakkaleli ve İstanbul’da yaşıyor. Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümü 2. sınıf öğrencisi olan Berk Bey, YKS’de 71’inci olmuş. Fizik ve uzay alanlarına ilgisi olan Berk Bey, yarışmada ilerleyebildiği noktaya kadar ilerlemek ve yarışmadan kazanacağı ödülle yurt dışında yüksek lisans yapmak istiyor. Okuma yazmayı 4 yaşında öğrendiğini ifade eden Göktaş konuşmaya akranlarına göre daha geç başladığını katıldığı programda söyledi. Göktaş, Anaokulunda okuma yazma bildiği için arkadaşlarının şunu yazar mısın diye rica ettiklerini belirtti. Ortaokulda okulun futsal takımında olduğunu ifade eden Göktaş katıldığı yarışmalarda aldığı madalyaları açıkladı.

Kaynak: Haber Merkezi