Kilisede ölen Tuncer Murat Cihan kimdir? Kilisede ölen Tuncer Murat Cihan nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Kilisede ölen Tuncer Murat Cihan’ın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Kilisede ölen Tuncer Murat Cihan kimdir? Kilisede ölen Tuncer Murat Cihan kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Santa Maria Kilisesinde ölen Tuncer Murat Cihan kimdir? Sorgulamaları yapılıyor. Eyüp Fatsa’nın biyografisini haberimizde derledik…

Kilisede ölen Tuncer Murat Cihan kimdir?

Tuncer Murat Cihan 52 yaşındadır. Emekli olduğu öğrenilen Tuncer Murat Cihan’ın hafif zihinsel engelli olduğu ve ziyaret için Kilisede bulunduğu belirtildi. Tuncer Murat Cihan'ın çocuğu yok Alibeyköy'de annesi ile birlikte yaşıyor.

Ölen Tuncer Murat Cihan’in yeğeni Çağın Cihan, “Kendisi amcam olur. Sadece oraya ziyaret geldi ve tesadüfen ona denk geldi. Sade masum biriydi ve kesinlikle masum bir kurbandı. Emekliydi, hafif zihinsel engelliydi. Son iki aydır da pazarları kiliseye gidip geliyordu" dedi.

Bursa'da boş arsada 80 adet zehirli etil kloroformat varili bulundu Bursa'da boş arsada 80 adet zehirli etil kloroformat varili bulundu

Saldırıda ölen Cihan’ın dayısı Kazım Aydemir ise “Benimle birlikte kiliseye geliyordu. Cemaat tarafından çok sevilen biriydi. Boşu boşuna öldürdüler. Çok fazla üzgünüz” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi