Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir TV yayınında sırtından hançerlendiğini söyleyerek, şu an CHP yönetiminde bulunan bazı isimlere tepki gösterdi. Ekrem İmamoğlu ise Kılıçdaroğlu’nu aramasına rağmen telefonlarına çıkmadığını ifade etmişti. Kılıçdaroğlu’nun kurultaydan sonra birçok kişinin arkasından iş çevirdiğini, bu nedenle birçok ismin telefonuna çıkmadığı konuşuluyor.

Kütükçü değişimcilerden yana saf almıştı

Kılıçdaroğlu'nun TBMM’de Özel Kalem Müdürlüğü'nü yapan Şükran Kütükçü, 1986 yılından beri Kılıçdaroğlu’nun ile birlikte çalışıyordu. Kütükçü, vekil ve belediye başkanları listesi üzerinde etkili oluyordu. CHP Genel Merkezi’nde özel kalem müdürlüğüne geçmek istediği Kılıçdaroğlu’nun kabul etmemesinden sonra değişimcilerden yana saf alan Kütükçü, Kılıçdaroğlu ile ters düştü.

Sağlık Bakanlığı’nda neler yaşanıyor Sağlık Bakanlığı’nda neler yaşanıyor

Kılıçdaroğlu, Kütükçü’ye hakkını helal etmedi

37 yıllık çalışma arkadaşı Kütükçü’nün telefonlarını açmayan Kılıçdaroğlu’nun, bütün görüşmelerini ve programlarını organize eden Kütükçü’ye hakkını helal etmediğini her fırsatta söylediği belirtiliyor. Kılıçdaroğlu’nun yakın çevresine en yakınında bulunan bazı isimlerin gelen delegeleri kendisiyle görüştürmediğini söyleyerek, Şükran Kütükçü’yü işaret ettiği konuşuluyor.

Gelen mailler başkasına ulaştırıldı

Kılıçdaroğlu, Şükran Kütükçü olayından sonra kendisine gelen maillerin başka kişilere ulaştırıldığı endişesi nedeniyle, mail şifresini değiştirdiği ortaya çıktı. Kütükçü söz konusu durumdan dolayı Kılıçdaroğlu’nu birçok kez yakalayıp özür dilemesine rağmen Kılıçdaroğlu’nun kendisine dönüp bakmadığı söyleniyor.

Şukran Kütükçü-1

Şükran Kütükçü kimdir?

Şükran Kütükçü, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Maliye Bakanlığı'ndaki göreviyle başlayan süreçte sırasıyla BAĞ-KUR Genel Müdürü Özel Kalem Müdürü, SSK Genel Müdürü Özel Kalem Müdürü sonrasında Kılıçdaroğlu’nun İstanbul Milletvekilliği sırasında danışmanı, CHP Grup Başkanvekilliği sırasında danışmanı, son olarak da 2010 yılından bu yana CHP Genel Başkan Özel Kalem Müdürlüğü ve Genel Başkan Danışmanı olarak görev yapıyordu.

Muhabir: Muhammed Vefa