İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in “CHP’den bir kuruş para almadık” açıklamalarına ilişkin CHP’nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan yanıt geldi. İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’i doğrulayan Kılıçdaroğlu, “İYİ Parti ile CHP arasında herhangi bir para alış verişi asla söz konusu olmadı. Meral hanım, gerçeği söylemiş” dedi.

Sözcü’den Saygı Öztürk’e konuşan Kılıçdaroğlu, Gezi Parkı Davası Hükümlüsü TİP Hatay Milletvekili Can Atalay’ın milletvekilliğinin düşürülmesine de tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, “Türkiye’de hukuk düzeninin olmadığını, hukukun tamamen ayaklar altına alındığını, yargı düzeyinin de 100 yıllık cumhuriyetimizin korunan saygınlığının yerle bir edildiğini görüyoruz” dedi.

31 Mart yerel seçim gezilerine katılıp katılmayacağı konusunda Kılıçdaroğlu, “Partimizin genel başkanı varken, önceki genel başkan olarak benim sahaya çıkmam yanlış anlaşılabilir” açıklamasında bulundu.

CHP Genel Başkanı Özel, Erdoğan'a seslendi: 6 ay kala erken seçimi kabul etmem CHP Genel Başkanı Özel, Erdoğan'a seslendi: 6 ay kala erken seçimi kabul etmem

Kaynak: Sözcü