Kemal Doğulu, geçtiğimiz şubat ayında Nişantaşı'nda bir mekanda sahne almış, konser öncesi basın mensuplarına çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu.

Oyuncu kardeşi Kadir'le küslüğü hakkında konuşan Doğulu, "Benim sadece kan bağım var. Siz ne biliyorsanız ben de onu biliyorum. Sebepleri var küslüğün tabii ki. O biliyor, ben biliyorum ve ailem biliyor. Hiç kimsenin bilmesine de gerek yok" demişti.

Doğulu sözlerine şu şekilde devam etmişti:

‘’Kardeşimizi seçemeyiz, bu bir mecburiyet. İnsanlar arkadaşlarını seçip, onlardan kardeş yapabilir kendisine. Kan bağım olan herkesi sevmek zorunda değilim ve kan bağım var diye herkesle akraba olduğumu düşünmüyorum. Bu sadece onun için değil, hepsi için geçerli. Mecburen kayıtlara göre kardeş oluyorsunuz. Ben diğer kardeşlerimle hem kardeş hem arkadaşım. Annem de hiç karışmaz bu işlere.’’

Kemal Doğulu, önceki gün Nişantaşı Citys'te görüntülendi. Yeni projelerinden bahseden şarkıcı, "İki projem var. Biri moda diğeri makyaj... Onun toplantıları var. YouTube kanalında olacak. Artık televizyon bitti, herkes YouTube'da... YouTube'da olunca daha rahat olacağız" dedi.

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı hakkında zorla getirme kararı Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı hakkında zorla getirme kararı

Şarkıcı, kardeşi Kadir Doğulu ile barışmadığını da belirterek, "Gelip elimi öpsün belki barışırım" sözlerini yineledi.

Kaynak: Haber Merkezi