İşte Benim Stilim yarışmasıyla yıldızı parlayan Nihal ve Bahar Candan kardeşler, kara para aklamak ve dolandırıcılıkla suçlanarak tutuklandı. Candan kardeşlerle uzun süre birlikte çalışan moda tasarımcısı Kemal Doğulu, konuya ilişkin görüşlerini paylaştı.

Katıldığı 2. Sayfa programında Candan kardeşlerle ilgili konuşan Doğulu, ''O olayın şokunu atlatamadım'' dedi.

Candan kardeşlerin her şeylerini tuhaf bulduğunu belirten Doğulu, kardeşlerin bu durumunu 'aç gözlülük ve görgüsüzlük' olarak değerlendirdiğini söyledi. Doğulu, şu ifadeleri kullandı:

''Bahar'ı da Nihal'i de sürekli uyarıyordum. Her şeyleri tuhaf geliyordu. Otelde yaşamaları mesela ilginç. Bir otelin boğaz manzaralı çatı katı odasında yaşıyorlardı. Ben kendi işi gücü olan bir adamım. Mevzu güzellik sektörüyse, ben televizyon ünlülüğümden önce kuaför salonlarım vardı. Kuafördüm. Şubelerim vardı birkaç tane farklı şehirlerde. Şükür çok paralar kazandım. Yetişmiyorum diye kapattım ama hiçbir helal yolla güzellik merkezi adı altında o paralar kazanılamaz. Ben 8 yaşımdan beri bu sektörün içindeyim. Benim dört tane dükkanım olabildi.''

''İkisi de zeki kızlar''

'Bir sabah uyandın Bahar-Nihal Candan kardeşler gözaltına alınmış. İlk içinden geçirdiğin ne oldu?' sorusunu yanıtlayan Doğulu, '' 'Sakin olun şampiyonlar' derdim eskiden. Bu gelip geçici bir şey. Fakat tadına varılınca vazgeçilemeyen de bir şey. Bunu ellerinde tutmak için ellerinden geleni yapmışlar diyeyim maksimum. İkisi de zeki kızlar. Hukuk okuyorlar. Galiba bir açıklık bulmuşlar'' ifadelerini kullandı.

Haluk Levent hastaneye kaldırıldı Haluk Levent hastaneye kaldırıldı

Doğulu, sözlerini ''Bu kızlar ilk karşıma geldiği zaman 'çok hırslılar' dedim. Atışmaları göze alabilcek karakterleri olmaları lazım yarışmada olmak için. Şöhret olmak için neler yaptınız'' diyerek sonlandırdı.

Editör: Betül Vural