Zeytinlik yangının şüphelisi yakalandı Zeytinlik yangının şüphelisi yakalandı

Elips Haber’in edindiği bilgilere göre, Keçiören Belediyesinin ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılması amacıyla hazırladığı yardım kolileri, belediyeye ait araçlarla AK Parti Çankaya İlçe Başkanlığı binası önüne indirildi.

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde AK Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan mevcut Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’un adı ile belediyenin adının yer aldığı resmi araçlarla taşınan koliler, etrafı parti bayrakları ile donatılmış olan GMK Bulvarı üzerindeki parti binasına getirildi.

Keçiören Belediyesinin ramazan kolileri buradan özel araçlara yüklenerek götürüldü.

“Koliler parti eliyle dağıtılıyor”

Daha önce Keçiören’e bağlı 19 Mayıs Mahallesi Muhtarı Ali Gölpınar, Keçiören Belediyesi’nin ramazan kolisi yardımlarını AK Parti mahalle temsilcileri eliyle dağıttığını söylemiş; Gölpınar’ın iddialarını reddeden Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok ise, şu açıklamayı yapmıştı: “Gıda kolilerini tüm Keçiören'e, ihtiyaç sahibi tüm ailelerimize dağıtıyoruz. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’müzde kayıtları bulunan ihtiyaç sahibi ailelerimizin yanında belediyemize gelen her türlü talebi değerlendirmeye alıyor ve o ailelerimize de ivedilikle gıda kolisi yardımı yapıyoruz. 19 Mayıs Mahallemizdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza da ayrım yapmadan yardım yapıyoruz. Varsa bu muhtarın da tespit ettiği ihtiyaç sahibi aile, isim ve adresleri bildirsin gereken yardımı yapalım. Asla ayrım yapmıyoruz, yapmayız da yapamayız da.”

Kaynak: Haber Merkezi