Taraftarium24 | Monaco - Barcelona maçı canlı izle Taraftarium24 | Monaco - Barcelona maçı canlı izle

Oğuz Yiğit kimdir? Oğuz Yiğit nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Oğuz Yiğit’ın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Oğuz Yiğit kimdir? Oğuz Yiğit kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Oğuz Yiğit’ın biyografisini haberimizde derledik…

Oğuz Yiğit kimdir?

Oğuz Yiğit, 1995 yılında İstanbul’da doğdu. Aslen Giresunludur. 2018 yılında Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat bölümünden mezun oldu. İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünde Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcısı olarak yaklaşık 3 yıl çalıştıktan sonra 111. Dönem Edirne Kaymakam adayı olarak yeni görevine intisap etti. İl merkez stajını Edirne Valiliğinde, Mülkiye Müfettişi refakatindeki teftiş stajını Ağrı ilimizin Patnos, Eleşkirt, Hamur ve Tutak ilçelerinde tamamladı. Teftiş stajının ardından Malatya’da Koordinatör Kaymakam olarak görev yaptı. 

Oğuz Yiğit, İçişleri Bakanlığının 11.07.2024 tarih ve 78230 sayılı oluru ile 20.07.2024 tarihinde Dörtdivan Kaymakamı olarak göreve başlamıştır.

Kaynak: Haber Merkezi