21 Ağustos’ta merkez Bağlar ilçesi Kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde Kur’an kursu dönüşü bir daha haber alınamayan 8 yaşındaki Narin Güran’ı arama çalışmaları 15'nci gününde devam ediyor.

Sabah saatlerinde arama çalışmalarıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Jandarma, köy yakınındaki mezarlık etrafında aramalarını yoğunlaştırdı. Haberglobal muhabirinin aktardığına göre ekipler yeraltı görüntüleme cihazlarıyla yaklaşık 2 saat mezarlık etrafında Narin'e ait bir iz aradı.

Candan kardeşlerin duruşması 20 Eylül'e ertelendi Candan kardeşlerin duruşması 20 Eylül'e ertelendi

Jandarma Narin

Benzinlik çalışanından flaş paylaşım

Türkiye'nin konuştuğu kayıp Narin Güran olayıyla ilgili dikkat çeken bir gelişme daha yaşandı. Amca Salim Güran’ın sosyal medya hesabına yorum yapan bir benzin istasyonu çalışanının yazdıkları şaşkınlık yarattı.

Adının Murat Çınar Çatalca olduğu öğrenilen benzin istasyonu çalışanı, yaptığı yorumda Narin'in kaybolduğu gün amcasının aracında battaniyeye sarılı ve baygın halde olduğunu yazdı. Murat Çınar Çatalca ayrıca, Narin'in kaybolduğu gün benzin istasyonunda duran amcanın marketten yalnızca ıslak mendil aldığını da vurguladı.

Kaynak: Haber Merkezi