Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından dolayı 1 Kasım 2023 tarihinde düzenlenen operasyonlarda tutuklanarak cezaevine gönderilen Dilan ve Engin Polat çifti hakkında geçtiğimiz hafta bir gelişme yaşanmıştı. Dilan Polat, sürpriz bir şekilde tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edildi. Tahliye edilme anı, yabancı ajanslar da dahil olmak üzere geniş bir basın ordusu tarafından takip edildi ve Polat, aynı gün sosyal medya hesabında 500 bin yeni takipçi kazandı.

Kardeşi Polat’ın son halini önce paylaştı sonra sildi

Tahliyenin ardından, Dilan Polat'ın 9 ay sonra evine dönmesiyle sosyal medya üzerinde yeni bir tartışma baş gösterdi. Sıla Doğu tarafından paylaşılan ve hızla silinen bir fotoğraf, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Fotoğrafta Dilan Polat’ın yüzü net bir şekilde görünmemekle birlikte, fiziki değişiminin belirgin olduğu gözlendi. Takipçiler, Polat’ın aşırı zayıfladığını ve adeta "bir deri bir kemik" kaldığını belirterek çeşitli yorumlarda bulundu.

Dilan Polat-17

19 Eylül Zuhal Topal Yemekteyiz 649. bölüm: Haftanın dördüncü yarışmacısı Doğan Bozatlı’nın menüsü beğenildi mi? 19 Eylül Zuhal Topal Yemekteyiz 649. bölüm: Haftanın dördüncü yarışmacısı Doğan Bozatlı’nın menüsü beğenildi mi?

Kullanıcılar, Polat’ın değişimiyle ilgili olarak sosyal medyada “Ne olmuş sana Dilan?”, “Çok zayıflamış”, “Bir deri bir kemik kalmış resmen” gibi yorumlar yaptı.

Kaynak: Haber Merkezi