ABD'nin Kaliforniya eyaletinde parti düzenlenen eve bir grup silahlı kişi tarafından ateş açıldı. Saldırıda dört kişi hayatını kaybetti, en az üç kişi kişi yaralandı.

Olayın yaşandığı King City kentinin emniyet müdürlüğünün açıklamasında, gümüş rengi bir aracın dün akşamüstü saatlerinde parti yapılan evin dışına park ettiği, araçtan çıkan üç erkeğin ön bahçede partiye katılanlara ateş açtığı belirtildi.

ABC haber sitesinin aktardığına göre, polis, koyu renk kıyafetler giyen ve koyu renk maskeler takan şüphelilerin saldırının ardından tekrar araçlarına binerek olay yerinden uzaklaştığını açıkladı. Şüphelilerin kimliğinin tespit edilemediği ve henüz yakalanamadıkları öğrenildi.

King City Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, polisin, dün yerel saatle 18.00 sıralarında olay yerine gittiği ve üç erkeğin cesedinin evin dışında bulunduğu aktarıldı. Yaralı bir kadının da kaldırıldığı Mee Memorial Hastanesi'nde hayatını kaybettiği öğrenildi.

BM: Genel Sekreter üye ülkelerin tüm BM kararlarına uymalarını istiyor BM: Genel Sekreter üye ülkelerin tüm BM kararlarına uymalarını istiyor

Yaralı üç diğer erkek ise tedavi için Salinas'taki Natividad Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaynak: Haber merkezi