Denizbank yöneticileri hakkındaki soruşturmada takipsizlik kararı Denizbank yöneticileri hakkındaki soruşturmada takipsizlik kararı

Irak'ın kuzeyinde yürütülen Pençe- Kilit Harekatı bölgesinde 9 asker şehit oldu. Hayatını kaybeden askerlerden Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir'in ailesine acı haber verildi.

Özdemir'in anne ve babası Ali-Ümmihan Özdemir'in Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde çadırda yaşadıkları ortaya çıktı. DHA'nın aktardığına göre, anne Ümmihani ile baba Ali Özdemir'in, yaşadıkları konteyneri ısıtamadıkları için çadıra geçti. Aileye vefat haberini veren Dulkadiroğlu kaymakamı Fatih Çelikkaya ve yetkililer, çadıra 10 adet de ısıtıcı bıraktı. Bu tutum, sosyal medyada tartışmalara da neden oldu.

"Evlenmeden önce size bir ev alacağım"

Özdemir ailesinin komşularından Nazire Keskin, acı habere çok üzüldüklerini belirterek, "Şehidimizin komşusuyuz. Annesiyle sürekli konuşurum ben, bugün yine konuştum. Çocuğun hayali 'Evlenmeden önce size bir ev alacağım' demiş. Bekardı, askere gitti, çok terbiyeli bir çocuktu, asil bir çocuktu. Evleri 2 katlıydı, amcaları üst katta oturuyordu, alt katta da bunlar oturuyordu. Depremde de ev gitti. Çadırda yaşıyorlardı" ifadelerini kullandı.

Şehit ailesi çadır

Kaynak: Haber merkezi