Real Madrid sahasında Real Betis ile karşılaşıyor. Şampiyonluğunu çoktan ilan eden Real Madrid’te Arda Güler oynayacak mı? Arda Güler ilk 11’de mi? Arda Güler ilk 11’de maça başlayacak.

Real Madrid - Real Betis maçı saat kaçta

25 Mayıs’ta oynanacak maç saat 22:00’de başlayacak.

Real Madrid - Real Betis maçı hangi kanalda

Real Madrid - Real Betis maçı S Sport ekranlarında canlı olarak yayınlanacak.

Real Madrid - Real Betis maçı istatistikleri

Real Madrid bu sezon ligde oynadığı 37 maçta 29 galibiyet, 7 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Rakip fileleri 87 kez sarsarken kalesinde ise 26 gol gördü.

Eflatun beyazlılar bu sezon ligde oynadığı son 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti. Ancelotti’nin öğrencileri, İspanya’da sezonun en fazla gol atan takımı olurken (87) kalesinde ise sadece 26 gol gördü.

Real Betis ise geride kalan haftalarda 37 maçta 14 galibiyet, 14 beraberlik ve 9 mağlubiyet aldı. Rakip fileleri 48 kez sarsarken kalesinde ise 45 gol gördü. Konuk takım 55 puanla 7. sırada bulunuyor.

Real Madrid - Real Betis maçı Selçuk Spor canlı izle

Futbol tutkunları için en keyifli anlardan biri, favori takımlarının maçlarını canlı izlemektir. Özellikle Real Madrid gibi büyük bir camianın taraftarları için ücretsiz ve şifresiz şekilde canlı maç izlemek daha da önem taşımaktadır. Peki, Real Madrid - Real Betis maçı canlı nasıl izlenir? Real Madrid - Real Betis maçı izle.

Justin TV | Portekiz – Fransa maçı canlı izle Justin TV | Portekiz – Fransa maçı canlı izle

Real Madrid - Real Betis beIN SPORTS Canlı Maç İzle

Real Madrid - Real Betis maçı beIN SPORTS üzerinden yayımlanacak. Sporseverler Real Madrid - Real Betis maçını canlı izlemek için beIN SPORTS'ın şifresiz ve ücretsiz yayınını takip edebilecek.

Real Madrid - Real Betis Taraftarium24 Canlı Maç İzle

Taraftarium24, futbolseverlerin sıkça ziyaret ettiği platformlardan biridir. Real Madrid - Real Betis maçı Taraftarium24 üzerinden canlı izle ile liglerin ve maçların canlı yayınlarına erişim mümkündür. Ancak, yine de bu platformun yasal durumu ve güvenilirliği hakkında araştırma yapmak önemlidir.

Kaynak: Haber Merkezi