Refik Ersin Eroğlu kimdir? Refik Ersin Eroğlu, nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Refik Ersin Eroğlu’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Refik Ersin Eroğlu kimdir? Refik Ersin Eroğlu kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Refik Ersin Eroğlu’nun biyografisini haberimizde derledik…

Jinekolog doktor Refik Ersin Eroğlu kimdir?

Op. Dr. Refik Ersin EROĞLU, Mersin’de doğmuştur. Lisans öncesi öğrenimlerinin ardından Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde başladığı tıp eğitimini 2013 yılında başarıyla tamamlayarak “Tıp Doktoru” unvanı almıştır. İhtisasını ise, Ankara Etlik Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tamamlamış ve “Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı” olmuştur.
Uluslararası ve ulusal, hakemli bilimsel dergilerde yayınlanmış birçok makalesiyle beraber, kongrelerde sunulmuş birçok sözel ve poster bildirisi bulunmaktadır. Yayınladığı makaleler çokça atıf almıştır. Ayrıca ulusal ve uluslararası bilimsel dergilerde hakemlik yapmaktadır. Alanında referans kabul edilen uluslararası kitapların bölüm çevirilerine ek olarak, Kadın Hastalıkları ve Doğum alanında yayınlanan kitaplarda bölüm yazarlığı yapmıştır. Bugüne kadar 40’ın üzerinde bilimsel kongre ve kursa katılmıştır.

Haber Global canlı yayınında 'bozkurt' işareti Haber Global canlı yayınında 'bozkurt' işareti

Bahar ve Nihal Candan’ın gözaltına alındığı ‘dolandırıcılık’ soruşturması sosyetenin kadın doğum uzmanı olarak da bilinen Dr. Refik Ersin Eroğlu hakkında gözaltı kararı verildi.

Dr. Refik Ersin Eroğlu, 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu'nun milletvekili adayıydı.

İstanbul 2. Bölge'den aday gösterilen Eroğlu'nun bilgilerinde 2013 yılında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olduğu belirtiliyor.

Editör: Kadir Gürhan