20 Eylül Zuhal Topal Yemekteyiz 650. bölüm: Haftanın son yarışmacısı Armağan Kara’nın menüsü beğenildi mi? 20 Eylül Zuhal Topal Yemekteyiz 650. bölüm: Haftanın son yarışmacısı Armağan Kara’nın menüsü beğenildi mi?

Netflix dizisi Wednesday ile yıldızı parlayan 21 yaşındaki Jenna Ortega'nın yeni filmindeki müstehcen sahneler eleştiri oklarının hedefi oldu. Ortega'nın kendisinden 31 yaş büyük aktör Martin Freeman ile yakınlaşma sahneleri, sosyal medyada tepki çekti.

Bir öğretmen ile öğrencisinin arasındaki ilişkiyi anlatan film, henüz yayımlanmadan yaş farkı sebebiyle eleştirilmişti. Filmde bulunan müstehcen sahneleri eleştiren sosyal medya kullanıcıları, sahneleri yaş farkı sebebiyle 'rahatsız edici' buldu.

"Ortega oldukça rahattı"

Konuya ilişkin Daily Mail'e konuşan filmin yakınlık koordinatörü Kristina Arjona, "Ortega müstehcenlik içeren sahnelerde oldukça rahattı. Martin Freeman ile birlikte rol alan oyuncunun sahnelerinde sınırı aşacak bir durum olmadı. Cinsellik sahneleri çekilmeden önce ekipçe neyin çok fazla ve abartılı olacağı konusunda fikir alışverişi yaptık. Sahneler Ortega'nın rızası dahilinde çekildi" dedi.

Kaynak: Haber merkezi