Sosyal medyada “Jahrein” ismiyle bilinen ve 13 gündür tutuklu bulunan Ahmet Sonuç’un oyuncu Elçin Sangu’dan şikayetçi olduğu ortaya çıktı.

Müstehcenlik suçlamasıyla tutuklanan Jahrein, sosyal medyadan tartıştığı oyuncu Elçin Sangu hakkında kendisine 'çomar' dediği gerekçesiyle şikayetçi oldu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, okullarda her hafta sonu temizlik hizmeti verecek Ankara Büyükşehir Belediyesi, okullarda her hafta sonu temizlik hizmeti verecek

Elçin Sangu duyurdu

Sangu'nun, Sonuç hakkında sarf ettiği "Gamerın çomarına denk geldik" ifadeleri nedeniyle hakkında suç duyurusunda bulunulduğu öğrenildi.

Oyuncu Elçin Sangu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Jahrein lakaplı Sonuç’un kendisinden şikayetçi olduğu dilekçenin fotoğrafı paylaşarak, “Jahr…….shahash ahhhh beee hiç sekmez klasik” yorumunda bulundu.

Elçin Sangu bu paylaşımın ardından bir paylaşım daha yaparak oynadığı oyunun kapak fotoğrafını paylaşıp; “şimdi oyunuma dönebilirim” notunu düştü.

Antalya'da tutuklandı

Jahrein lakaplı Sonuç, X'teki canlı sohbet odası ile canlı yayınlarında 'toplumun genel ahlakına ve genel değer yargılarına uygun olmayan konuşmalar yaptığı' gerekçe gösterilerek ikamet ettiği Antalya’da gözaltına alındıktan sonra 13 Eylül'de tutuklanmıştı.

Kaynak: Haber Merkezi