Jaecoo 7 özellikleri neler?

Aracın tüm teknik özellikleri konusunda net açıklamalar yok. Yakın zamanda serinin tanıtımının yapılmasını ve haliyle tüm teknik verilerinin paylaşılmasını bekliyoruz. Bu detaylı tanıtıma kadar, şu an için paylaşılan özelliklerden söz edelim.

Chery Jaecoo 7, daha çok arazi yetenekleriyle öne çıkan bir araç olacak. 4×4 olarak karşımıza çıkacak aracın, ARDIS yani all road akıllı sürüş sistemi olacak.

Göztepe Sivasspor'u 3-2 mağlup etti Göztepe Sivasspor'u 3-2 mağlup etti

Bu sistem değişen yol şartlarına uyum sağlayacak olan modların öne çıkarıldığı bir sistem. Farklı yol şartlarına göre modlar arasında geçiş yapıp, aracı yolun durumuna hazır hale getirebileceksiniz. Yeni ARDIS sistemiyle beraber araç, 540 derecelik şeffaf şasi tanıma özelliğine sahip olacak. Bu da aracın durumunun daha net doğru bir şekilde algılanmasını sağlayacak.

Jaecoo 7 ne zaman satışa çıkacak?

Aracın ne zaman satışa çıkacağı henüz belli değil. Chery’nin yeni markası Chery Jaecoo araç için zorlu testlere devam ediyor. Son bilgilere göre serinin Eylül ayında bazı bölgeler için satışa sunulması hedeflenmiş. Ama Türkiye için durumun ne olacağı konusunda net bilgi yok.

Kaynak: Haber Merkezi