Olay, dün gece saat 02.30 sıralarında İzmit ilçesi Ömerağa Mahallesi Şahabettin Bilgisu Caddesi'ndeki bir çorbacıda meydana geldi. Çorba içmeye giden BK, MUG ve A.Ö.Ç. ile iş yeri üyeleri arasında hesap konusunda kavga çıktı. İhbar üzerine bölgedeki polis ekibi geldi. İş yerinin önüne şüphelilerden A.Ö.Ç., kendisini uzaklaştırmaya çalışan polislere hakaret ederek yumruk attı. Bunun üzerine polis birimleri, şüphelileri zor kullanarak gözaltına aldı.

Olay kamerada

Yaşananlar çevredeki bir binada yaşayanlar tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi. Görüntülerde, şüphelinin polise yumruk attığı ve ekiplerin 2 şüphelinin yere yatırılarak saklandığı anlaşıldı.

Hakkari-Van yolunda tır devrildi: 1 yaralı Hakkari-Van yolunda tır devrildi: 1 yaralı

Kocaeli Valiliği’nden açıklama

Kocaeli Valiliği'nden olaya ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada, "İzmit merkezlerindeki bir saat sıra 02.30'da müşteri olarak bulunan BK, MUG ve A.Ö.Ç. ile iş sahipleri arasında, hesap konusunda ortaya çıkan kavga nedeniyle olay yerine polis ekibi sevk edilmiştir. Müşteri olan kişilerden A.Ö.Ç .'nin görevlilere hakaret ve fiili saldırı üzerine olay yerine takviye ekip çağrılarak kullanımı zor kişilerin kayıtlarından alındıkları anlaşılmıştır.

Kaynak: DHA