İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, partisinin genel merkezinde gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

 İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in hesaplarını incelettiği iddiasıyla gündeme gelen Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır’ın “Genel Başkan, gerçeği ortaya çıkarmazsa, iddiaların araştırılması için savcılığa başvuracağım” açıklamasının sorulması üzerine Zorlu, şu ifadeleri kullandı:

Avrupa Parlamentosu'ndan, Numan Kurtulmuş'a Can Atalay mektubu Avrupa Parlamentosu'ndan, Numan Kurtulmuş'a Can Atalay mektubu

“Bahsettiğiniz isim bugün genel başkanımızın imzalarıyla yetkileri çerçevesinde tedbirli ve kesin ihraç istemi ile disiplin kuruluna sevk edilmiştir. Konu ile ilgili detaylar yetkili arkadaşlarımız önümüzdeki günlerde sizlerle paylaşır. Bu çerçevede şunun altını çizmek istiyorum. İyiler ve cesurlar hareketinin kuruluş felsefesinde Türk milletinin bekası, milletimizin birliği ve bütünlüğü, bu anlayıştan Türk milletine dayatılan bu siyasi anlayıştan kurtulması hedefi vardır. Bizim içimize giren İYİ Parti’nin bu felsefesini kullanarak daha sonra da kendi çıkarları gerçekleşmediğinde bunu bir başka öyküyle millete sunmak isteyenlere iyi dikkat edilmesi lazım. Bir partiden başka partiye de geçebilirsiniz.”

Editör: Selim Ercan