Davutoğlu’ndan Sinan Ateş davası açıklaması: Hesabı sorulmazsa önü alınmaz Davutoğlu’ndan Sinan Ateş davası açıklaması: Hesabı sorulmazsa önü alınmaz

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile görüşmesi tartışma yaratan İYİ Parti Kurucusu ve eski Genel Başkanı Meral Akşener'in, önümüzdeki günlerde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile de önümüzdeki günlerde görüşeceği belirtilmişti. Pazartesi ya da salı günü İYİ Parti'de aktif siyaset yapan 4 tane milletvekilinin AK Parti'ye geçeği kulislerde konuşulmaya başlandı.

İYİ Parti'nin milletvekili sayısı 44'ten 36'ya düştü

Meral Akşener'in İYİ Parti Genel Başkanlığını bırakması sonrasında bazı yöneticiler ve milletvekilleri partilerinden istifa etmişti. Son olarak ise İYİ Parti Antalya Milletvekili Aykut Kaya CHP'ye katılmış ve İYİ Parti'nin milletvekili sayısı 44'ten 36'ya düşmüştü. Eğer bu kulis bilgisi doğru çıkarsa bu sayı 32'ye kadar düşmüş olacak.

"İYİ Partili 4 vekil CHP'ye geçecek"

Haber7 yazarı Ferhat Murat, İYİ Parti ile ilgili çarpıcı bir kulis bilgisi paylaştı. Murat Pazartesi ve Salı gününü işaret ederek, "Pazartesi ya da salı günü İYİ Parti'de aktif siyaset yapan 4 tane milletvekili AK Parti'ye geçecek. " dedi.

Kaynak: Haber Merkezi