Yerel seçimlere kısa bir zaman kala başlayan aday belirleme çalışmaları sürüyor. İYİ Parti’nin Ankara’da aday olarak düşündüğü Servet Avcı ile ilk görüşmesini önceki gün saat 16.00’da yaptığı belirtildi.

Cumhuriyet'te yer alan Merve Kılıç'ın haberine göre; Genel Başkan Meral Akşener, Avcı’yla önceki gün saat 16.00’da görüştü. Görüşmenin ardından parti kulisleri hareketlendi. Kurmaylar, görüşmenin olumlu geçtiğini belirtirken, Avcı’nın adaylığa hazır olduğunu kaydetti.

Avcı’nın görüşmede, Akşener’e “Ankara’daki önde gelen ülkücü isimlerin desteğini aldığını” ilettiği iddia edildi. Partinin, yılbaşından sonra 81 ildeki adaylarını hızlıca açıklayacağı belirtilirken, Ankara’da Avcı’nın adaylığının açıklanmasının da uzun sürmeyeceği kaydediliyor.

Kemal Kılıçdaroğlu, Akşener’i eleştirdi: Herkes biliyor nasıl normalleştiğini Kemal Kılıçdaroğlu, Akşener’i eleştirdi: Herkes biliyor nasıl normalleştiğini

Genel seçimler öncesi İYİ Parti’den istifa ederek yeni bir parti kurma hazırlığında olan Yavuz Ağıralioğlu’nun da Ankara’da Avcı’yı destekleyeceği belirtiliyor.

Kaynak: Cumhuriyet