Rusya: Donetsk'te Jelannoye Vtoroye yerleşim birimini ele geçirdik Rusya: Donetsk'te Jelannoye Vtoroye yerleşim birimini ele geçirdik

Aralarında eski ABD Başkanı Bill Clinton ve York Dükü Prens Andrew dahil olmak üzere birçok nüfuzlu isme kız çocuğu pazarlayarak fuhuş ağı kuran ABD'li milyarder Jeffrey Epstein'in, Türkiye'den de çocuk kaçırdığı öğrenildi.

2019 yılında 'çocuk istismarı' suçlaması ile yargılanırken hücresinde ölü bulunan Jeffrey Epstein davasına ilişkin yeni bilgiler açığa çıkmaya devam ediyor. Sputnik'in haberine göre, ABD New York Bölge Hakimi Loretta Preska'nın kararı üzerine 900 sayfadan fazla evrak üzerindeki gizlilik kararı kaldırıldı. Gizlilik kararı kaldırılan belgelerden birinde, Epstein’ın çocuk ticareti için Türkiye’yi de kullandığı görüldü.

Pilot susma hakkını kullandı

İstismara uğrayan kız çocuklarının avukatı Katherine W. Ezell, Jeffrey Epstein’ın özel pilotu, eski Slovakyalı manken Nadya Marçinko’yu çapraz sorguya aldı. Epstein’ın istismar faaliyetlerini bilip bilmediği, Bill Clinton’ı tanıyıp tanımadığı ve kız çocuklarının fuhuşa zorlandığını görüp görmediği sorulan Marçinko, bu sorular karşısında susma hakkını kullandı.

"Türkiye’den, Çek Cumhuriyeti’nden (Çekya) ve Asya ülkelerinden çocuk kaçırıldı"

13 Nisan 2010 tarihli çapraz sorguda Avukat Katherine W. Ezell, Marçinko’ya şu soruları yöneltti:

"15 yaşındaki Jane Doe #102 kod adlı mağdur için Jeffrey Epstein ve/veya Ghislaine Maxwell tarafından çeşitli pasaportlar alındığını ve daha sonra Palm Beach, New York, Santa Fe, Los Angeles, San Francisco, St. Louis, Avrupa, Karayipler ve Afrika’ya götürüldüğünü biliyor muydunuz? Bu aynı zamanda Jeffrey Epstein’ın Türkiye’den, Çek Cumhuriyeti’nden (Çekya) ve Asya ülkelerinden çocuk kaçırdığı ve getirdiği anlamına geliyor. Bunun farkında mıydınız? Jean Luc Brunel, uluslararası çocuk ticaretinde Epstein’ın ortağı mı? Jeffrey Epstein’ın, Jane Doe #102 kod adlı mağduru istismar ettikten sonra, soylulara, siyasetçilere, akademisyenlere, iş insanlarına da pazarladığını biliyor muydunuz?"

Nadya Marçinko, bu soruların tamamına cevap vermeyi reddederken, avukatı da hakime itirazlarını sundu.

Jeffrey Epstein -1

Kaynak: Sputnik