Simge Sağın: Ülkece bekarız, ne olacak bu iş böyle? Simge Sağın: Ülkece bekarız, ne olacak bu iş böyle?

Paylaşımları ile sık sık gündeme gelen Hakan Ural, katıldığı canlı yayında "Murat Kurum tarihi fark atacak" demişti. İmamoğlu'nun seçimi kazanmasının ardından açıklaması tekrar gündeme gelen Ural, konuya ilişkin paylaşım yaptı.

Ural, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Gerekçelerimi ortaya koyarak sayın Kurum'u destekledim ve birçok değişkenden dolayı İstanbul'u sayın İmamoğlu kazandı tebrikler. Öngörümün gerçekleşmemesi bir suç ayıpmış gibi bana hakaret, aşağılama ile kendini tatmin eden zihniyete acıyarak gülüyorum."

"Zevk almaya çalışalım"

Hakan Ural, seçim sonuçlarının ardından şunları söyledi: "Seçim sonuçları ülkemize, milletimize hayırlı uğurlu olsun. Genel seçimler tekrarı ardından yerel seçim derken hakikaten çok yıpranma oldu. Farklılıklarımız zenginliğimizdir. Ayrışmadan, kin, nefret, öfkelenmeden saygı ile sarılıp geçici ömürden zevk almaya çalışalım."

Ural, daha önce katıldığı canlı yayında "Çok büyük farkla kazanacak Murat Kurum. Çok büyük ama. Bundan eminim. Ben sokaktan geldim sokaktan. Her türlü esnafımla, polisimle, askerimle, doktorumla, hemşiremle herkesle konuşuyorum. Bir egosal kibirim olmadığı için herkes konuşurum, gözlemlerim. Bizim insanımız zeki, farkındalığı var. Tarihi farkla alacak tarihi" diye konuşmuştu.

Kaynak: Haber merkezi