İsrail, Suriye'nin başkenti Şam'a füze saldırısı düzenledi. Saldırıda İran Devrim Muhafızları'nın 4 üyesinin öldürüldüğü, içlerinde İstihbarat Birimi Komutanı'nın da bulunduğu aktarıldı.

İran'da cumhurbaşkanı seçiminin ikinci turunda yarışan Pezeşkiyan ve Celili son mitinglerini düzenledi İran'da cumhurbaşkanı seçiminin ikinci turunda yarışan Pezeşkiyan ve Celili son mitinglerini düzenledi

İsrail füzeleri tarafından vuruldu

Reuters'ın haberine göre; "bölgesel Suriye yanlısı ittifaktan" bir güvenlik kaynağı İsrail'in Suriye'nin başkenti Şam'a düzenlediği füze saldırısında İran bağlantılı liderlerin bulunduğu iddia edilen dört katlı binanın güdümlü İsrail füzeleri tarafından vurulduğunu söyledi.

İran Devrim Muhafızları Ordusu, İsrail'in, Suriye’nin başkenti Şam'a düzenlediği saldırıda 4 mensubunun öldüğünü açıkladı. Devrim Muhafızları Ordusundan yapılan yazılı açıklamada, İsrail'in saldırısında "Suriye'de görevli 4 askeri danışmanın yanı sıra Suriye güçlerinden de ölenlerin olduğu" bildirildi. Konuyla ilgili detaylı bilginin daha sonra paylaşılacağı aktarıldı.

Kaynak: Haber Merkezi