İsmailağa Cemaati'nin öne çıkan isimlerinden, Müdafa-i İslam adlı grubun lideri Erdem Özveren, Acun Ilıcalı ve TV8'e boykot çağrısı yaptı. 

Erdem Özveren, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'de yayımlanan MasterChef All Star programında, İsrail malı olduğunu iddia ettiği ürünlerin reklamının yapılmasına tepki gösterdi. Özveren, ''Acun Ilıcalı ve TV 8 boykot edilmeli!'' dedi.

Özveren, yarışmanın jüri üyelerinden Somer Sivrioğlu'nun kanalda bir temizlik markasının reklamını yaptığı videodan görsele yer verdiği paylaşımında, "Muhabirlikten medya patronluğuna, İngiltere'de futbol kulüplerini satın almaya kadar uzanan Acun Ilıcalı ne hikmetse bunca bebek çocuk katledilirken zulme tek kelime ses çıkaramıyor! Aynı Acun'un kanalı boykot edilen markaları kanalında reklam ediyor" ifadelerini kullandı.

''Acun Ilıcalı ve TV 8 boykot edilmeli!''

Paylaşımına '#Tv8Boykot' etiketini ekleyen Özveren, bir başka paylaşımında da yine aynı yarışmanın jürilerinden Mehmet Yalçınkaya'nın İsrail ürünü olduğu öne sürülen bir cips markasının reklamını yapmasına tepki gösterdi.

Özveren, bu paylaşımında ise, "Sosyal medyada insanlar günlerdir soykırımcı İsrail'in ürünlerini boykot etmek için uğraşırken Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8 bangır bangır İşgalci İsrail mallı Doritos'u övüyor! Filistin için bir henüz bir desteği de bulunmayan Acun Ilıcalı ve TV 8 boykot edilmeli!" dedi.

Editör: Betül Vural