İsmail Erdem kimdir, hayatı, biyografisi merak ediliyor. Peki, İsmail Erdem kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? İsmail Erdem kimdir? İsmail Erdem kimdir, nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. İsmail Erdem kimdir ’in kim olduğu merak ediliyor.  Arama motorlarında İsmail Erdem kimdir aratılıyor. İsmail Erdem kimdir, kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. İsmail Erdem kimdirin biyografisini haberimizde derledik…

İsmail Erdem kimdir?

İsmail Erdem, AK Parti İstanbul milletvekilidir. Sivas / Koyulhisar’da 1959’da doğmuştur.

Siyaset ve Sosyal Bilimci; Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Bölümünü bitirdi. 

Refah Partisi Kadıköy İlçe Başkanlığı ve Fazilet Partisi Kadıköy İlçe Başkanlığı görevlerinde bulundu. İstanbul İl Genel Meclisinde AK PARTİ Grup Başkanlığı ve üyeliği yaptı. 2001-2004 yılları arasında AK PARTİ İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi ve İl Başkan Yardımcısı olarak görev aldı. 2004-2009 yılları arasında İBB Meclis Üyeliği, 2009-2019 yılları arasında Sancaktepe Belediye Başkanlığı yaptı. 2021-2023 yılları arasında AK PARTİ Ataşehir İlçe Başkanlığı görevini yürüttü.

Behçet Bakır kimdir? Behçet Bakır kimdir?

Sivas Platformu ve İstanbul Sivas Konfederasyonu Kurucu Genel Başkanı oldu.  Medeniyet Yolcuları Vakfının Kurucu Başkanlığı ve Mütevelli Heyet Başkanlığı, 1. Dönem Ensar Vakfı Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeliği, İstanbul Dostluk Vakfı Mütevelli Heyet Üyeliği, Sancaktepe Belediyesi Spor Kulübü Kurucu Başkanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği ve Galatasaray Kongre Üyeliği görevlerinde bulundu. “Yerel Siyaset ve Belediyecilik” adlı bir kitabı yayımlandı.

TBMM İçişleri Komisyonu Kâtip üyesidir.

Erdem, evli ve 4 çocuk babasıdır.

Editör: Selim Ercan