Işık Keçeci Aşur kimdir? Işık Keçeci Aşur nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Işık Keçeci Aşur’un kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Işık Keçeci Aşur kimdir? Işık Keçeci Aşur kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Işık Keçeci Aşur’un biyografisini haberimizde derledik.

Işık Keçeci Aşur kimdir?

İş kadını. Infinity Invest Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi. İstanbul’da doğup büyüdü. Robert Kolejinden mezun olduktan sonra üniversite eğitimini Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümünde tamamladı. Harvard Business School'dan 1997 yılında mezun oldu. İşletme Yönetimi Yüksek Lisans Diploması bulunuyor. Işık Keçeci Aşur, Infinity Invest’in ozellikle perakende ve gıda sektörlerindeki yatırımları ile ilgilenmektedir.

Gıda perakendeciliği sektöründeki potansiyeli fark ederek 2007 yılında Caffé Nero’yu kurmuştur. 2001 yılında, Starbucks, The Body Shop, Le Pain Quotidien, Topshop ve Debenhams’in de aralarında bulunduğu 20’yi aşan uluslararası markanın temsilcisi Al-Shaya’nın Türkiye’deki çok markalı perakende şirketini kurmuş ve 2007 yılına kadar CEO’luğunu yapmıştır. 1997 yılında Harvard Business School’dan mezun olduktan sonra, dünyanın önde gelen medya holdinglerinden biri olan Bertelsmann New York’ta Pazarlama ve İş Geliştirme Direktörü olarak çalışmıştır. Televizyon, müzik ve yayımcılık sektörlerinde birçok önemli birleşme ve satın alma projesi yönetmiş ve bu projelerde bizzat görev almıştır. 1992’den 1995’e kadar, Türkiye ve Almanya’da kozmetik, sağlık ve sanayisinde şirketler grubu olarak faaliyet gösteren, ilerleyen yıllarda da Türkiye şirketini kurup yöneteceği Beiersdorf’ta Genel Müdür olarak çalışmıştır. 1988’den 1992’ye kadar, infüzyon ve nütrisyon terapisinde dünya lideri Fresenius-Kabi’de çalışmıştır. 1988 yılında Almanya’da yaz stajı için çalışmaya başladığı bu şirketin, son sınıf öğrencisi iken Türkiye ofislerini açmış ve mezun olduğunda Genel Müdürü olmuştur.

Şu an dahil olduğu yönetim kurulları: Harvard Business School, Başkan Danışma Kurulu; Koç Üniversitesi, İnkübasyon Merkezi Yönetim Kurulu; Robert Koleji Lisesi, Mütevelli Heyeti. Endeavor (yükselen piyasalardaki nüfuzlu girişimcileri tespit edip destekleyen, bir kar amacı gütmeyen uluslararası kalkınma kuruluşu), asli üye ve Yönetim Kurulu üyesi, eski YASED (Uluslararası Yatırımcılar Derneği) Yönetim Kurulu üyesi.

Sıkı Tutun filminin konusu nedir? Sıkı Tutun filminin oyuncuları kimler? Sıkı Tutun filminin konusu nedir? Sıkı Tutun filminin oyuncuları kimler?

Işık Keçeci Aşur, Robert Koleji mezunu ve Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü diplomalarına sahiptir. Harvard Business School’dan 1997 yılında mezun olmuştur. İşletme Yönetimi Yüksek Lisans Diploması bulunmaktadır.

Evli ve iki çocuk annesidir. İngilizce, Almanca ve Türkçe bilmektedir.

Editör: Ateş Çatıkkaş