Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, kaymakam adaylarıyla bir araya geldi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, kaymakam adaylarıyla bir araya geldi

Başarılı iş insanı Fesih Zeki Mert, DEVA Partisi’nden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için başvuruda bulundu.

31 Mart yerel seçimlerine 4 ay kala başlayan adaylık başvuruları devam ediyor. Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adaylarının konuşulduğu bu süreçte DEVA Partisi’nden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına başvuru yapan başarılı iş insanı Fesih Zeki Mert, İstanbul’u yaşanabilir bir kent yapmak için yola çıktığını söyledi. 

“Devasa bir şehri yaşanabilecek hale getireceğime”

DEVA Partisi İstanbul İl Başkanlığı’na başvurusunu yaptıktan sonra kısa bir konuşma yapan iş insanı Mert şunları söyledi: 

“Başkanıma ve İstanbul İl Teşkilatına teşekkür ediyorum. Bugün burada bizimle olan tüm arkadaşlara kendi ekibim adına teşekkür ediyorum. İstanbul Büyükşehir aday adaylığımı 5-6 ay önce kendi kafamda oluşturmuş, netleştirmiştim. Devasa bir şehri yaşanabilecek hale getireceğime, gelecekte çocuklarımıza ve torunlarımıza nasıl daha güzel bir şehir bırakabileceğimize, bir vizyon şehri yaratabileceğime inanıyorum. Dünyayı 2 kere gezdim, bir sürü metropol gezdim. Dünyanın en güzel şehri olan İstanbulumuz, daha güzel yaşanacak bir şehir olacak. 
DEVA Partisiyle, bizim şahsımızla, sizin gibi arkadaşlarımızla, teşkilatımızla beraber bunu göğüsleyeceğiz. İstanbul’u daha iyi bir İstanbul yapabileceğime, İstanbul’a başka bir vizyon katabileceğime, bu şehrin gençlerinde bir sinerji yaratabileceğime inanıyorum. İnşallah İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adaylığım hem İstanbul’a, hem partimize hem de ülkemize hayırlı olur.”
 

Editör: Kadir Gürhan