Haluk Levent hastaneye kaldırıldı Haluk Levent hastaneye kaldırıldı

Sanatçı Yılmaz Erdoğan'ın kaleminden çıkan 'İnci Taneleri' dizisi gündemdeki yerini koruyor. Daha yayın hayatına başlamadan, önce kadına şiddetle ilgili ardından pavyon sahneleriyle çok konuşulan İnci Taneleri ikinci bölümde kendi rekorunu kırdı.

Pavyon dansı gündem oldu

Dizideki Hazar Ergüçlü'nün canlandırdığı 'Dilber' karakterinin Erkan Sonel'in seslendirdiği 'Gemileri Yakarım' şarkısı ile sergilediği pavyon dansı gündeme bomba gibi düştü. Dizi, henüz ilk bölümüyle Total'de 10.69, AB’de 11.39 ve ABC1’de 12.57 reytingle 3 kategoride birinci oldu.

Dizi kadrosu

Yılmaz Erdoğan'ın hayat verdiği hapishaneden yeni çıkan "Azem" isimli bir öğretmenin hikayesinin anlatıldığı yapımda, Erdoğan’a Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan eşlik ediyor.

En çok İzmir seyretti

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, İnci Taneleri dizisi bu hafta artı 2 reytingle kendi rekorunu kırarken dizinin en çok İzmir’de, ikinci sırada ise Ankara’da izlendiği ortaya çıktı. Şenol Sönmez’in yönettiği dizi; İzmir’de 16,16 reyting ve 32,5 izlenme oranı, Ankara’da 15,38 reyting ve 35,57 izlenme oranına, İç Anadolu’da 13.91 reyting ve 31.78 izlenme oranına ulaştı. En düşük reytingi 7.03 reytingle Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde alan dizinin en çok çalışan kadınlar ve ev hanımları tarafından izlenmesi dikkat çekti. Çalışan kadınların reyting ortalaması 14.5, 45 ve ev hanımlarının 13.71, 20 yaş üstü kadınlarda 13.11 olarak kayıtlara geçti.

Kaynak: Birsen Altuntaş