İnanç Öktemay kimdir? İnanç Öktemay nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. İnanç Öktemay’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında İnanç Öktemay kimdir? İnanç Öktemay kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. İnanç Öktemay’nun biyografisini haberimizde derledik…

İzmir’de sağanak sırasında sokakta 2 kişinin elektrik akımına kapıldığı alanda inceleme İzmir’de sağanak sırasında sokakta 2 kişinin elektrik akımına kapıldığı alanda inceleme

Murat Sefa Demiryürek kimdir? Murat Sefa Demiryürek kimdir?

İnanç Öktemay kimdir?

İkinci el giyim üzerine bir dükkânı olduğu ve aynı zamanda da ek iş olarak servis şoförlüğü yaptığı öğrenilen Öktemay’ın müzik ve sanatla da ilgilendiği ortaya çıktı. İnanç Öktemay’ın cenazesine katılan isimlerden biri de üyesi olduğu İzmir Müzisyenler Derneği Başkanı Oktay Çaparoğlu oldu. Çaparoğlu, aynı zamanda yakın arkadaşı olan Öktemay’a keman dersi veriyordu. 

44 yaşındadır. Geçimini ikinci el eşya alıp satarak sağlamaktadır. Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza ERTEMUR'un kuzenidir.

İzmir Alsancak'ta meydana gelen sağanak yağış sırasında elektrik akımına kapılan Özge Ceren Deniz'e yardım etmek isteyen İnanç Öktemay da elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.

İnanç Öktemay'ın 2014 yılında "Bir ülkeyi tanımak için, o ülkede insanların nasıl öldüğüne bakın" şeklinde paylaşım yaptığı ortaya çıktı.

Kaynak: Haber Merkezi