İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beykoz'da basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Mısır ziyaretini değerlendirdi. İmamoğlu,  “Daha dün Kanal İstanbul meselesinde ya-pa-ca-ğız diye heceleyen bir akıl şimdi ‘vatandaşın gündeminde olmayan bizim de gündemimizde yoktur’ diyebiliyor. Bu U dönüşlerinin uzağında bir yapı değil o yapı. Bu U dönüşünün en somut örneğini  dün  Sevgililer Günü'nde yaşadık. 2019 seçimlerinde ‘Sisi mi Binali mi ?’diyen  sayın Cumhurbaşkanı dün  Mısır'da ‘sevgili kardeşim’ diyerek 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Mısır'ı ziyaret etmiştir. Bu U dönüşüne alışkınız. Ama biz memleketimizin aleyhine yapılması muhtemel bu tür tavır ve davranışları sergileyecek insanlara U dönüşü şansını bile vermeyeceğiz.  Onları geri vitesiyle inşallah ait oldukları yere göndereceğiz. Seçimlerde ‘Sisi mi? Binali mi?’ demişti. Kendisi Sisi'den yana tercihte bulundu. Onu görüyoruz. Bakalım ne olacak şimdi?" dedi.

'TDT Devlet Başkanları Gayriresmi Zirvesi' Azerbaycan'ın Şuşa şehrinde başladı 'TDT Devlet Başkanları Gayriresmi Zirvesi' Azerbaycan'ın Şuşa şehrinde başladı

"Anketlerde memnun edici sonuçları alıyoruz"

Yaklaşan yerel seçimlerde yapılan anketlere değinen İmamoğlu, “Anketlerde elbette bizi memnun edici sonuçları alıyoruz. İstanbul'da adaylar daha yeni olgunlaştı. Gerçek anketler önümüzdeki haftadan sonra daha somut verilerle önümüze gelir. O zaman konuşmak daha doğru olur” diye konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi