Gazeteci Barış Yarkadaş, geçtiğimiz günlerde görüşen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu gece yeniden bir araya geleceğini duyurdu. Yarkadaş, İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu'nun, CHP Tuzla eski İlçe Başkanı Hasan Uzunyayla’nın oğlunun düğününe katılacağını belirtti. Yarkadaş, aynı zamanda CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in de pazartesi günü Kılıçdaroğlu'nu ziyaret edeceğini iddia etti.

Yarkadaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "CHP’nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu bu gece bir düğünde bir araya gelecek. Düğün, CHP Tuzla eski İlçe Başkanı Hasan Uzunyayla’nın oğlunun" ifadelerini kullandı.

AK Partili vekiller harekete geçiyor: Erdoğan’a rapor sunulacak AK Partili vekiller harekete geçiyor: Erdoğan’a rapor sunulacak

"Özel de Kılıçdaroğlu'nu ziyaret edecek"

Düğüne eski CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun da katılmasının beklendiğini söyleyen Yarkadaş, "CHP Genel Başkanı Özgür Özel önümüzdeki pazartesi günü Kılıçdaroğlu’nu ziyaret edecek" dedi.

Kaynak: Haber merkezi