CHP Kurultay’ı 4-5 Kasım tarihlerinde Ankara’da Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Kurultay’da önce genel başkan seçimi daha sonra ise parti meclisi üyelerinin seçimi yapıldı.

Kurultay’da divan başkanı ise Ekrem İmamoğlu oldu. Genel başkanlık seçiminde ilk turda başkan belirlenemedi. Rakibi Özgür Özel olan Kemal Kılıçdaroğlu, ilk turdan sonra ikinci tura girmeden adaylıktan çekilmek istedi.

Bugün sosyal medyada yayılan videoda, Kemal Kılıçdaroğlu’nu adaylıktan çekilmemesi için ikna edenlerin görüntüsü viral oldu. Videoda, Kemal Kılıçdaroğlu’na doğru “Hayır, hayır izin vermiyorum çekilemezsiniz” diye bağıran bir gazeteci gündem oldu. Gazetecinin isminin İmambakır Üküş olduğu öğrenildi. Peki İmambakır Üküş kimdir? İmambakır Üküş ile Kemal Kılıçdaroğlu’nun ilişkisi nedir? İşte detaylar…

Selcuksports HD | Atalanta - Arsenal maçı canlı izle Selcuksports HD | Atalanta - Arsenal maçı canlı izle

İmambakır Üküş

İmambakır Üküş kimdir?

İmambakır Üküş, CHP’ye yakın gazeteciler arasında yer alıyor. İstanbul Gerçeği isimli internet sitesinde görev yapan İmambakır Üküş, sitenin hem yazarı hem de genel yayın yönetmeni konumunda. Seçim döneminde ise Ümit Özdağ ve Kemal Kılıçdaroğlu görüşmelerinde etkin olduğu da hakkındaki iddialar arasında yer alıyor. X sosyal medya hesabında ise 30 bine yakın takipçisi bulunuyor.

Editör: Ateş Çatıkkaş