İlkay Buharalı kimdir? İlkay Buharalı nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. İlkay Buharalı kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında İlkay Buharalı kimdir? İlkay Buharalı kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. İlkay Buharalı biyografisini haberimizde derledik…

İlkay Buharalı kimdir?

İlkay Buharalı, 1981 yılında Bursa'da doğmuş ve İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü'nden mezun olmuştur.

Meslek hayatına Üniversiteyi bitirdikten sonra başlayan Buharalı, Deşifre Haber ekibinde çalışarak muhabirlik yapmıştır. Muhabirlik döneminde Türkiye'nin önemli haberlerini aktarmış ve medyanın dikkatini çekmiştir.

Sunuculuk kariyerine 2010 yılında "İz Peşinde" adlı programla adım atan Buharalı, toplumun sesi olmuş ve birçok önemli konuyu gündeme taşımıştır.

Fox Tv, Kanal 7, Trt Haber, Trt Avaz ve Beyaz Tv gibi önemli kanallarda moderatörlük yapmış olan Buharalı, aynı zamanda kendi adını taşıyan bir Youtube kanalında programlar sunmaktadır.

Taraftarium24 | Almanya – Macaristan maçı canlı izle Taraftarium24 | Almanya – Macaristan maçı canlı izle

İlkay Buharalı, 2008 yılında BHR Medya yöneticilerinden Bülent Ali Buharalı ile evlenmiş ve bu evlilikten iki çocuğu olmuştur. Ancak çiftin boşandığına dair herhangi bir resmi bilgi bulunmamaktadır.

Kaynak: Haber Merkezi